Müşteri Destek Hattı
0535 948 96 75
*Mesai Saatlerinde
SEPETİM
Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır
SİPARİŞLERİM
Bekleyen Ödemeniz Bulunmamaktadır
GİRİŞ  
Ücretsiz Üyelik  Parolamı Unuttum!    
Üyelik Onay E-Postası Gelmedi    
DUYURULAR
TTNet, e-posta servisinde güvenlik nedeniyle port değişikliğine gidildiğini açıkladı
20.05.2009

Şirketten yapılan açıklamada, 16 Nisan 2009 tarihinden itibaren SPAM yayan programların yoğun...

Şirketten yapılan açıklamada, 16 Nisan 2009 tarihinden itibaren SPAM yayan programların yoğun olarak kullandığı port 25′in bloklanma çalışması başlatılacağı ve bu port üzerinden yapılan e-posta gönderimlerinin engelleneceği bildirildi.

Düzenlemeyle, casus yazılımların kullanıcılardan habersiz SPAM e-posta göndermesinin engellenmesinin amaçlandığı ifade edildi. Bu nedenle, TTMail kullanıcılarının, e-posta gönderilerini sorunsuz yapabilmesi için, 15 Nisan’dan sonra e-posta programlarının POP3 ayarlarında giden sunucu bağlantı numarasını Port 25 yerine Port 587 olarak değiştirmeleri gerekiyor.

VizyonNet kullanıcıları ise Port 25 ayarını Port 26 olarak değiştirmeleri gerekiyor. Elektronik Posta indirirken problemi olmayıpta göndermede problem yaşayanlara Port 26 ayarını yapmalarını tavsiye ediyoruz.

Aşağıda, TTMail kullananlar için Outlook prograrımının değişik verisyonlarında nasıl ayar değişikliği yapılacağı anlatılmakta. VizyonNet POP3 mail kullanıcıları 587 yazılması gereken yere 26 yazması gerektiğine dikkat  etmeli.

Outlook Express ayarları için buraya, Outlook 2003 ayarları için buraya, Outlook 2007 ayarları içinse buraya tıklayın!

TTMail için yapmanız gereken değişiklikle ilgili bilgi ve destek almak için 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.

VizyonNet Müşterileri de bu konuda destek almak için Müşteri Hattımız olan 0850 220 5 333 nolu telefonumuzu arayabilirler.






Tüm hakları Vizyon Bilgi İletişim Ürünleri firmasına aittir. 1997 - 2024 © VizyonNet bir markasıdır.
alan adı, alanadı, barındırma, hazır site, kurumsal e-posta, arama motoru kayıt, yönlendirme, transfer, sunucu, domain, host, domain name, hosting, template, reseller, e-mail, search engine, server,webmail, web mail, vps, ucuz, kaliteli, etkili